Herlige kolleksjoner fra RiccoVero

Med populære RiccoVero er du sikker på å få det beste når det gjelder kvalitet og design. Merket har røtter helt tilbake i den lille bydga Olden, der Einer Kvamme for mer enn 80 år siden etablerte sin egen skredderpraksis. Siden da har bedriften vokst seg større gjennom tre generasjoner, og i 1986 ble selve merket etablert. I dag er det fortsatt de opprinnelige kvaliteter som er viktigst, nemlig funksjonalitet, passform og brukervennlighet. De legger vekt på den høye kvalitet med gode, sterke materialer som gir en virkelig flott passform og ikke minst en god komfort. Her får du alltid stilige designs med tidløse, rene snitt. 

I starten var merket primært fokusert på de fasjonable dresser til menn, men gjennom mange år har merket henvendt seg til begge kjønn. De nåtidige kolleksjoner til både menn og kvinner består av både casual-wear, konfeksjon, sko og tilbehør. Hos Kleins.no kan du finne et stort utvalg av herlige klær fra anerkjente RiccoVero. Den høye kvalitet med den enestående passform går igjen gjennom hele kolleksjonen, men du finner et bredt utvalg av ulike varianter og modeller. Du kan for eksempel finne flotte, stilige skjorter til menn som kan brukes til både hverdag og fest, og selvfølgelig et bredt utvalg av dresser som har vært deres spesiale fra start av. Til kvinner kan du finne noen herlige bluser og skjørt som kan kombineres på kryss og tvers.

Du finner også herlige jakker og trench coats, akkurat som du finner sko for både menn og kvinner. Du kan velge mellom masse ulike farger og designs for å finne det som passer din personlige stil. Besøk Kleins.no for å se hele utvalget og finne dine favoritter. De vil helt sikkert passe perfekt inn i garderoben, og du kan være sikker på å at det er noen antrekk du får glede av i lang tid. 

Maria Laugesen