Hjemmemassasje

Hvorfor stresse med å finne en god massør blant de 100 forskjellige i ditt område, og ikke minst tid i en travel hverdag, når du kan enkelt få en god massasje hjemme? Det er heldigvis ikke så vanskelig å få en massasje av kvalitet rett i din stue mer! I dag finnes det mange apparater, massasjestoler og massasjeseter på markedet som du kan bruke hjemme. Alt etter hva du trenger og hvor ditt budsjett ligger.

Massasjeapparater

Det finnes mange forskjellige massasjeapparater på markedet, blant annet massasjeputer som du kan bruke til din nakke og hode. Du kan også finne apparater som du kan enkelt holde i hånden, og som du kan bruke til hele kroppen! Det finnes også massasjeprodukter spesielt egnet til dine føtter, som ofte blir glemt i hverdagen. Disse produktene kan du få for en gunstig pris, og er meget fleksible for en travel hverdag eller om du reiser mye.

Massasjestoler og massasjeseter

Er du klar til å skifte ut godstolen hjemme? Eller vil du investere i én? Da skal du vurdere en massasjestol. Det seneste av massasjestoler på markedet gir deg hele spekteret med massasje – fra topp til tå! Disse stolene har trykkpunkter som kan massere alt fra rygg, nakke og ben. Noen av stolene har til og med musikk inkorporert i stolen, og du kan dermed få en avslappende tid i stolen, både mentalt og fysisk. Skal du ta det et steg videre, kan du også overveie å kjøpe en massasjestol som har lydbølgeterapi. Dette er det seneste på massasje markedet, og går også over på mindfulness og anti-stress terapi.

Har du ikke budsjett til en massasjestol, kan du også vurdere å se på massasjeseter som du kan enkelt plassere hvor du ønsker. Om det så er på en allerede eksisterende godstol hjemme, eller kanskje i bilen? Mulighetene er mange. Derfor er en massasjesete billigere og mer fleksibel enn en massasjestol.

admin