Reklamesystemer for din butikk

Fysisk reklamering spiller en kritisk rolle for mange bedrifter. Selvom online markedsføring fyller mer og mer, så er det for mange butikker og virksomheter fortsatt essensielt at de fanger kundens oppmerksomhet der de er. Det kan for eksempel være på messer, i gågater, på handlesenter eller lignende. Med en gatebukk fra Easydisplay.no kan din bedrift få større synlighet i gatebilde. En gatebukk er et reklamesystem der du kan ha reklamen på begge sider av bukken. Den er plassert på en stabil fot – enten i midten eller med fire ben – og så vises ditt budskap på begge sider. Derfor kan den fange kundens oppmerksomhet uansett hvilken retning de kommer fra. 

En gatebukk er et robust, stabilt system som egner seg for utendørs bruk, fordi den kan holde til både regn, storm og annet uvær. Derfor er den opplagt å anvende for eksempel i handlegaten. Men den kan også anvendes innendørs på selve butikken eller på en messe, der den er god til å kommunikere ditt budskap. 

Hos Easydisplay.no kan du finne din nye gatebukk. De leverer et stort utvalg av ulike modeller, slik at du kan velge akkurat den som passer for deg. Her har du både modeller med ett ben og med fire. Noen er bevegelige, og noen er utstyrt med ekstra tilbehør eller funksjoner som brosjyreholder eller lignende. Du kan selvfølgelig også velge mellom ulike størrelser og designs. For deg med en fysisk butikk som en matbutikk, klesbutikk eller lignende er den et veldig godt valg, og det samme gjelder for frisører, optikere og lignende som vil reklamere for en service. Gatebukken kan legges sammen og flyttes lett, slik at du kan ta den inn i butikken når dere stenger, og slik at du kan ha den med rundt på messer eller plassere den forskjellige plasser. Et fleksibelt, godt og effektivt reklamesystem. 

Maria Laugesen