Samsøe & Samsøe

Samsøe & Samsøe er en dansk mote-skatt, og har eksistert siden den glade 90-tallet. Selv om det var grunge, punk og Spice Girls som tok mye av plassen på trendenes agenda, startet Samsøe & Samsøe ydmykt ut med noen smykker på den store markedsplass. Dette utviklet seg etter hvert til noen premium t-skjorter for menn, men i dag er de kjent for å holde trutt med alt det aktuelle som kommer sesong for sesong.

Fra Københavns urbane gater og inspirert av mannen i gata, har merket tatt sin nordiske stil over landegrensene. Derfor er Samsøe & Samsøe i dag et kjent internasjonalt merke, som har klær, sko og tilbehør til både menn og kvinner. Mange higer etter den unike stilen, med den minimalistiske og nyskapende twists som alle har råd til å kjøpe, og som vil eksistere i klesskapet i lang tid.

Men selv om deres stil er dypt inspirert av dagens moderne trender, ligger deres kjennetegn i detaljene. Mange ser på det helhetlige uttrykket, men her kan du finne rå detaljer til mange av deres plagg. Deres klær passer derfor til den som er opptatt av mote, men som også vil skille seg ut i den urbane mosaikk og gi sitt preg på street stylen.

Samsøe & Samsøe – og en bedre verden

Samsøe & Samsøe har ikke kun innflytelse i moteverdenen rundt omkring i verden. De har også innflytelse internasjonalt på andre måter. De inspirerer mange mennesker og engasjerer mennesker inn i deres hverdag gjennom sosiale medier, og de er aktive med å bidra til å gjøre verden litt bedre. De har blant annet områder for dyrevelferd, anti-korrupsjon, de bidrar til bæredyktighet, og dette innen miljø-, sosiale- og økonomisk relaterte sektorer. Så om du vil bidra til en bedre verden, og være motebevisst på samme tid, så er Samsøe & Samsøe et godt bud.

admin