Skånsom vask av ull

Ull er et material som er fantastisk å anvende til klær og andre plagg, men det kan samtidig være vanskelig å ta godt vare på det og sikre en lang levetid. Det skyldes ikke minst at det krever spesiell behandling ved vask. Vanlige vaskemidler er ofte skadelige for ull og kan ødelegge strukturen og fasongen. Samtidig vil ull ta skade hvis det vaskes på vanlige programmer på vaskemaskin, fordi temperaturen er for høy, og fordi det ikke tåler for mye sentrifugering.

Men har du de riktige produkter trengerdet verken være krevende eller vanskelig å ta godt vare på sine ullplagg. Hos På Stell har de utviklet en økologisk nedbrytbar og svært skånsom ullvask. På Stell Ullvask er spesielt produsert for å passe til ull. Den inneholder ingen blekemidler eller lignende som kan ødelegge ull, og så er den basert på naturlige oljer som mykgjør dine plagg. Den er veldig skånsom mot ull, men samtidig svært drøy og effektiv. Derfor sikrer den at dine plagg blir rene og myke uten at de tar skade ved vask. Som en bonus er På Stell Ullvask fri for alle skadelige stoffer som parabener, amoniakk, parfym samt skadelige farge- og tilsetnigsstoffer. Derfor er den ikke bare skånsom mot dine plagg, men også mot deg og miljøet. 

Med en miljøvennlig og skånsom ullvask kan du vaske med god samvittighet, og sikre at verken du eller dine klær blir påvirket negativt under vask. På Stell Ullvask er som nevnt økologisk nedbrytbar og produsert under forsvarlige og sikre forhold. Den er svært drøy, noe som betyr at du kan anvende din ullvask mange ganger. Det er både godt for økonomien og for miljøet. Du kan finne din På Stell Ullvask på Paastell.no til en fordelaktig pris, og derfor blir din ullvask verken komplisert, tidskrevende eller dyr. Og så kan du være sikker på å kunne ha glede av dine ullplagg i mange år fremover.

På Paastell.no kan du kjøpe din effektive, skånsomme og økologiske ullvask for å sikre den best mulige behandlingen av dine plagg. Her kan du også lese mye mer om hvordan du tar godt vare på dine ullplagg under vask. Det gjelder blant annet om å vaske de så sjeldent som mulig, og om å innstille din vaskemaskin til et spesielt ullprogram med lavere temperatur og uten for mye sentrifugering. På den måten kan du få enkel og effektiv ullvask som beskytter dine plagg mot å ta skade under vask. 

Maria Laugesen